Enllaços

Vall de Nuria Pàgina web dedicada a tota la vall. En ella hi caben des del tren cremallera, les tendes del Santuari, el temps, l'esquí i totes aquelles informacions que poden necessitar els visitants de Núria. És una àrea de negoci dels Ferrocarrils catalans.
Trenscat La web dels trens de Catalunya. Pàgina de Bernat Borràs amb tota classe d'informació i fotos de tot tipus de trens, transport rodat i no només de Catalunya.
Wikipedia

Pàgines de la  Wikipedia que ténen article sobre el cremallera de Núria:

En català, la viquipèdia

En castellà

En anglès

Ferropedia La enciclopèdia de trens en castellà.

Ferropedia és el wiki sobre ferrocarrils a Espanya, ara en www.ferropedia.es i ja amb 3.373 articles i 4.448 imatges.
Vapor 3D Lloc dedicat al Vapor 3D. Es pot trobar material exclusiu pel simulador ferroviari Train Simulator i recrear al PC la circulació ferroviària actual i de la època dorada del ferrocarril. També hi ha documentació molt interessant per a tots els amics dels trens. La pàgina esta enllaçada amb el material del cremallera de Núria.
Amics del cremallera de Nuria Aquesta associació s'ha format gràcies a l'afany d'un grup de persones als que els agrada de forma molt especial el Cremallera de la Vall de Núria, i que sense ànim de lucre desitgen la seva preservació i el seu reconeixement al llarg de la seva història.
Transport cat

En aquesta web es poden anar ficant totes aquellles dades i definicions que es usuaris trobin d'interès sobre el transport a Cataluña. Té per fer-ho un llistat temàtic.

A més té un foro dedicat al transport.

FGC Web dels Ferrocarrils catalans, al quals pertany el Cremallera de Núria, encara que tingui web pròpia. En aquesta web a més es tenen dades sobre el cremallera de Montserrat, el Tren dels Llacs i el Tren del Ciment.
YoutubedYou Tube Videos del Cremallera de Nuria a You Tube, inclús amb algú fet per mi. Es un destí molt desitjable, per la qual cosa molta gent ha penjat trams de video en totes les estacions de l'any i en la pràctica totalitat dels trens en servei.
Jungfraubahnen Ferrocarril de cremallera suïs agermanat amb el cremallera de Núria. El 24 de novembre de 2011 en un acte protocolari entre el president del FGC i el cònsul de Suissa es realitza l'agermanament per a la difussió comuna d'informació promocional.

 

Català